home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Ma kezdődik az Első fizetésem program második szakasza
2021.10.01.
LXXVI. évf. 39. szám
Ma kezdődik az Első fizetésem program második szakasza

A fiatal munkanélküliek október 31-ig jelentkezhetnek a mojaprvaplata.gov.rs honlapon.

10 ezer közép- és felsőfokú végzettségű, legfeljebb 30 éves olyan fiatalt vonnak be a programba, akik nem rendelkeznek munkatapasztalattal és szerepelnek a munkanélküliek nyilvántartásában. Az Első fizetésem program munkaviszony létesítése nélkül, kilenc hónapos időszakra vonatkozik, havi 22 ezer dinár fizetést kapnak a középfokú, 26 ezer dinárt pedig a felsőfokú végzettségű fiatalok. A program ennyi pénzt garantál, de a munkaadók is fizethetnek az általuk foglalkoztatott fiataloknak. A program következő szakaszában a munkaadók választanak majd a jelöltek közül, a magánszektorból való munkáltatóknak november 1-jétől november 15-éig lesz erre lehetőségük, míg a közszféra munkáltatói november 16-a és 30-a között tudnak majd választani.

Forrás: Vajdaság Ma

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..