home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
MAdT, 2019.
2019.06.03.
LXXIV. évf. 22. szám
MAdT, 2019.

A Vajdasági Magyar Amatőr és Diákszínjátszók Tizenkettedik Tábora 2019. július 7-étől 14-éig tart.

Színjátszást, rendezést, mozgásművészetet kedvelő, közös alkotásra és kísérletezésre nyitott fiatalokat várunk idén nyáron is Zentára, a Vajdasági Magyar Amatőr és Diákszínjátszók Tizenkettedik Táborába, a MAdT-ba, amely 2019. július 7-étől 14-éig tart. A tábor elsősorban azoknak a fiataloknak kínál (15 éves kortól) tartalmas feltöltődést, akik a Vajdaság különböző pontjain működő színjátszó társulatoknak már tagjai, vagy – ha még nem azok – szívesen kapcsolódnának be egy-egy csoport munkájába.

Képzettség, előtudás nem szükséges, csak jókedv, és a szerepbe lépés varázsára való nyitottság. Ha szívesen próbálod ki magad más bőrébe bújva, ha szeretsz játszani, ha vonz a színpadra lépés lehetősége, itt a helyed! A tábor amatőr rendezőknek is szól. Gyakorlottaknak éppúgy, mint kezdőknek — felső korhatár nélkül!

A MAdT tábor a színházról, az alkotás szabadságáról és a kitartó munkáról szól. Olyan szakemberek lesznek az oktatók, akiktől érdemes színházat tanulni.

Ebben az évben öt szakcsoportba lehet jelentkezni:

1. SZÍNJÁTSZÓ CSOPORT — a drámai szerepek, a színjáték szerelmeseinek. Jelentkezni 15 éves kortól lehet.

2. MOZGÁSSZÍNHÁZI CSOPORT — azoknak a fiataloknak, akiket a testtel, mozgással való kifejezésformák érdekelnek inkább. 16 év fölötti fiatalokat várunk.

3. ALKALMAZOTT JÁTÉK ÉS DRÁMA CSOPORT (új csoport!) — dráma- és színházpedagógiai műhelymunka saját élményű játéktanulással. Az alsó korhatár 18 év.

4. RENDEZŐI CSOPORT — azoknak a fiataloknak, középkorúaknak és időseknek, akik rendeztek már amatőr előadást, és úgy érzik, szívesen tanulnának a szakmáról annak érdekében, hogy a legközelebbi előadás készítése során szembejövő akadályokat könnyedebben ugorhassák át; és azoknak, akik még csak kacérkodnak a gondolattal, hogy ezen a területen is kipróbálják magukat. 18 évestől idősebb jelentkezőket fogadunk.

5. A RENDEZŐI CSOPORT SZÍNÉSZEI térítésmentesen vehetnek részt a táborban! Gyakorlott játszókat várunk, akik szívesen állnak a rendezők rendelkezésére, akik vállalják, hogy az egy hét alatt úgy játszanak, ahogy a rendezőtanoncok kérik. A létszám előre meghatározott. Alsó korhatár: 18 év.

Jelentkezési határidő: 2019. június 7.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..