home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Lovas Ildikó kapja a Híd Irodalmi Díjat
2021.10.28.
LXXVI. évf. 43. szám
Lovas Ildikó kapja a Híd Irodalmi Díjat

Odaítélte a rangos művészeti elismeréseket a Híd Irodalmi Díj, a Forum Képzőművészeti Díj és a Vajdasági Magyar Művészeti Díj bírálóbizottsága.

A Híd Irodalmi Díj bírálóbizottsága egyhangúlag úgy döntött, hogy a Híd Irodalmi Díjat Lovas Ildikónak ítéli oda Amikor Isten hasba rúg című, az újvidéki Forum Könyvkiadó Intézet gondozásában megjelent regényéért. A 2020. évre szóló Forum Képzőművészeti Díjat Palásti Andrea érdemelte ki, aki 2020-ban kimagasló eredményeket ért el a vizuális művészetekben folytatott munkásságában. A Vajdasági Magyar Művészeti Díj bírálóbizottsága pedig egyhangúlag úgy döntött, hogy a 2020. évi Vajdasági Magyar Művészeti Díjat László Sándornak ítéli oda. A díjátadóra a Forum Könyvkiadó Intézet évzáró ünnepségén kerül sor.

Forrás: Magyar Szó


Fotó: hid.rs

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..