home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Lezárták Szabadka legforgalmasabb utcáját
Tóth Imre
2015.08.11.
LXX. évf. 31. szám
Lezárták Szabadka legforgalmasabb utcáját

Az augusztus 31-éig tartó munkálatok miatt elterelték a forgalmat, és megváltozott az autóbuszok útvonala is. A Maksim Gorkij út és a Matija Gubec utca kereszteződését az ivóvízhálózat fővezetékének bővítése és a kettes kollektor kiépítése miatt zárták le. A változásokról táblákkal és jelekkel is tájékoztatják a közlekedőket.







A Kelebia felől érkezőknek a Zágráb utcából a Maksim Gorkij útra kötelezően jobbra kell fordulniuk. A kórház irányából jövők a tűzoltóknál kell, hogy leforduljanak balra, a Zágráb utcába. A Subotica-trans Utasforgalmi Közvállalat járműveit kivéve tilos a gépjárműforgalom a Maksim Gorkij utcában a Pátria Szállótól a Matija Gubec utcáig. A Subotica-trans járműveit kivéve nem szabad behajtani a Strossmayer utcába.



A Palics felől érkezőknek a Pátria Szállodánál kötelezően vagy jobbra, vagy balra kell fordulniuk a Đuro Đaković utca, illetve a Lazar Nešić tér irányába, a teherjárműveknek pedig itt kizárólag balra szabad fordulniuk, a Zentai út irányába — a Subotica-trans járművei kivételével. Tilos jobbra hajtani a Đuro Đaković utcából a Maksim Gorkij utcára, a Zentai út felől érkezők pedig nem fordulhatnak balra.

Megváltozott a Subotica-trans Utasforgalmi Közvállalat járműveinek az útvonala

Az 1-es és az 1A autóbusz az új városházánál balra fordul a Pátria megálló felé, majd a Strossmayer utcán keresztül közelíti meg a Lifka megállót.

A 2A, a 3-as, a 4-es, a 6-os, a 6A, a 8A és a 10-es autóbuszok ugyancsak a Strossmayer utcán keresztül érik el a Lifka megállót. A 6C autóbusz a Lifkáig közlekedik.

A 16-os járat az új városházánál balra fordul a Lazar Nešić tér felé, és a Kumičić utcán áthaladva tér vissza a Belgrádi útra, ahonnan már a megszokott útvonalon megy tovább.

A 2-es, a 8-as és a 9-es autóbuszok továbbra is a megszokott útvonalon közlekednek. A változások miatt augusztus 31-éig nem lesznek használatban a Főpostánál és a Politechnikai Iskolánál lévő megállók. A Bajmok és Tavankút irányába közlekedő buszok a községközi megállótól a Kumičić utcán keresztül a Belgrádi útra kanyarodnak, majd a Zágráb utcán áthaladva fordulnak a Zombori útra. Így a Lifka helyett az utasok a Szarvas megállót használhatják. A nagyfényi, csantavéri, dušanovói és györgyéni járatok ugyancsak a Kumičić utcán és a Belgrádi úton keresztülhaladva térnek vissza az eredeti útvonalra.

A Bajnát utcai megállóban a peremvárosi járatok továbbra is a szokásos menetrendet követik. A Bajai úton folyó munkálatok miatt a 3-as busz és a tavankúti járat továbbra is a Gaj utcán keresztül közlekedik.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..