home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Látogatóban a község első újszülöttjénél
Tóth Lívia
2018.01.05.
LXXIII. évf. 1. szám
Látogatóban a község első újszülöttjénél

A zentai kórház szülészeti osztályán január elsején reggel látta meg a napvilágot az idei év első babája, az adorjáni Szintia személyében, de a község első újszülöttjére még pár napig várni kellett.

A tornyosi Petrov Nikolina január 4-én, 17 óra 45 perckor jött a világra. A pici lányt és édesanyját, Izabellát a kórházban meglátogatta Ceglédi Rudolf polgármester és Lőrinc Csongor, a községi tanács tagja. A vendégek babakelengyét hoztak ajándékba, emellett Nikolina családja az önkormányzattól megkapja a csecsemőknek járó 30 ezer dináros egyszeri pénzbeli támogatást, valamint még 30 ezer dinárt, mivel ő a község idei első babája.

A Zentai Közkórház szülészeti osztályán az év első napjaiban több mint tíz bébit segítettek a világra. Dr. Fehér Rózsa gyermekgyógyász, kardiológus, a gyermekosztály főorvosa elmondta tavaly összesen 769 újszülöttjük volt — ez a szám hússzal több, mint 2016-ban —, ebből 196 baba szülei laknak a zentai községben.


Herédi Krisztián felvétele

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..