home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Látogatás a faluban — ellenőrizd az egészségedet!
2023.09.13.
LXXVIII. évf. 37. szám
Látogatás a faluban — ellenőrizd az egészségedet!

A Szabadkai Közegészségügyi Intézet, a Vöröskereszt szabadkai szervezete és a Szabadkai Egészségügyi Központ 2023-ban is folytatja a Látogatás a faluban — ellenőrizd az egészségedet! akciót.

Immár tizenharmadik éve szervezik meg azzal a céllal, hogy népszerűsítsék az egészséges életmódot a Szabadka környéki településeken, valamint hogy ösztönözzék a lakosságot az egészségügyi ellenőrzésre. Ezennel tájékoztatjuk önöket, hogy az idén, szeptember 14-én 8 és 11 óra között Kelebia Helyi Közössége épületében, az Edvard Kardelj út 383. alatt végzik az egészégügyi vizsgálatokat. A helyszínen vérnyomást, vércukorszintet mérnek, valamint FOB-tesztet (minimális vérzés jelenlétét a székletben) csinálnak.

Továbbá e napon a Vöröskereszt szabadkai szervezetének önkéntesei az arra rászorulóknak élelmiszer- és tisztálkodási csomagot is kiosztanak a helyi közösség területén.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..