home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Lángosfesztivál a Buckákban
Kartali Róbert
2021.06.26.
LXXVI. évf. 25. szám
Lángosfesztivál a Buckákban

Még az eső sem mosta el a IX. Buckai Jótékonysági Lángosfesztiválon részt vevők jókedvét. A Zorka Helyi Közösség területén található BrandSu Központban megtartott hagyományos rendezvényre az idén is rengetegen ellátogattak.

A VMSZ helyi szervezetének női fóruma által megszervezett eseményt dr. Pásztor Bálint, Szabadka Város Képviselő-testületének elnöke nyitotta meg, és megköszönte a szervezőknek, hogy kilencedszer is megtartották a fesztivált, majd a közösségi oldalán is méltatta azt.

Ez az egyik legtömegesebb helyi rendezvényünk a városban. Mindig jó itt lenni! Az pedig, hogy a rendezvénynek jótékonysági jellege is van, csak hab a tortán. Vagy tejföl a lángoson — írta Pásztor Bálint a Facebook-oldalán.

Kapható volt sós, tejfölös és fokhagymás lángos is — mondta el a szervezők nevében Pletl Aranka. A VMSZ Női Fóruma zorkai szervezetének elnök asszonya a rendezvény jótékonysági jellegét kiemelve rávilágított arra, hogy az előző években a rendezvénynek köszönhetően klímaberendezést vásároltak a helyi közösség területén működő orvosi rendelőbe, tavaly pedig az SMA—1-ben szenvedő, bajmoki Pál Gajódi Olivérnek segítettek, továbbá tavaly a helyi közösség területén leégett egy ház, és az érintett családnak is segítettek egy szerény összeggel.

A rengeteg lángoson kívül volt kürtőskalács, kézművesvásár, a legfiatalabbak néptáncokat mutattak be, majd élő zenével szórakoztatták a jelenlévőket. A IX. Buckai Jótékonysági Lángosfesztiválon a Hét Nap szerkesztősége is képviseltette magát, a rendezvény jótékonysági jellegét figyelembe véve ingyenes példányszámokkal kedveskedtünk a látogatóknak, akik egyúttal előfizetői szándékukat is jelezhették.

Fényképezte: Kartali Róbert

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..