home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Lana Virc tornagyőzelme
Tóth Tibor
2023.03.27.
LXXVIII. évf. 12. szám
Lana Virc tornagyőzelme

Lana Virc, a Spartacus teniszezője a 16 éven aluliak mezőnyében megnyerte az Adriatic Kupa nevű tornát, melyet Horvátországban tartottak.

Virc az első fordulóban a horvát Helena Balićot, a másodikban az olasz Giuli Giorgit győzte le, a nyolcaddöntőben még egy olasz, Givera Spinelli következett, a negyeddöntőben a szlovén Kaja Ocvirk sem tudta megállítani a szabadkai játékost, ahogy az elődöntőben a horvát Marta Dobrić sem. A döntőben újabb horvát játékos, Lara Šerić várt Vircre, aki ezúttal is kiválóan játszott és 6:3, 6:7, 7:5-ös eredménnyel megszerezte a tornagyőzelmet.


Fotó: Spartacus Teniszklub

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..