home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Lábtenisszel fogyott 20 kilót az Én Vagyok Itt! műsorvezetője
MTVA
2021.05.18.
LXXVI. évf. 19. szám
Lábtenisszel fogyott 20 kilót az Én Vagyok Itt! műsorvezetője

Lisztes Krisztián, Torghelle Sándor és Halmai Gábor, csak néhány korábbi válogatott focista, akik rendszeresen űzik a padbolt, azt a sportot, amelynek Csitári Gergely, az Én Vagyok Itt! műsorvezetője is sokat köszönhet.

„Januárban döntöttem el, hogy visszanyerem korábbi sportolói fazonomat. 102 kilóról indultam és mostanra 18 kiló ment le a tudatos étkezés és a rendszeres padbol hatására” – árulta el az Én Vagyok Itt! riportjában a műsorvezető Csitári Gergely.

„Nagy intenzitású játékról van szó, a másfél-két óra alatt, míg a pályán vagyunk, csak minimális pihenésre jut idő” – mondta a padbolról Halmai Gábor korábbi válogatott labdarúgó. Nem ő az egyetlen olyan focista, aki korábban magas szinten űzte a nagypályás játékot, most pedig rendszeresen padbolozik, hiszen Lisztes Krisztián, Troghelle Sándor, Juhász Roland vagy Zombori Zalán is hódol e sportnak.

A padbol részletei az alábbi cikkre kattintva megismerhetők: ITT

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..