home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
KuponOK — többet kapOK
(sZs)
2016.05.17.
LXXI. évf. 19. szám
KuponOK — többet kapOK

Nem kell már a pénztárcánkban magunkkal hurcolni többtonnányi hűségkártyát, kupongyűjtő füzetet és egyéb, kedvezményt garantáló papírcédulát, elég, ha nálunk van az okostelefonunk (mely ma már mindenkinél ott van, ugyebár), itt van ugyanis az új applikáció, a KuponOK.

Felfedezhetjük vele a várost és annak ajánlatait, kedvezményesen vásárolhatunk, friss infókat kaphatunk az új akciókról, kuponokat gyűjthetünk, mindezt néhány okostelefon-simogatással.

Cöndör Tibor termékfejlesztési és értékesítési igazgató elmondta, hogy mi mindenre is tudjuk használni ezt az alkalmazást.

— Ahogy azt a neve is mondja, a KuponOK elsősorban a kedvezményeket hivatott összegyűjteni, minimum ötven cég nyújtja különleges ajánlatait, aktualitásait, programjait már most. A cégekkel hosszabb-rövidebb távra kötünk szerződést, s a mai rohanó világban — melyben mindenki óránként többször is a telefonjára pillant — az okostelefonokról elérhető marketing az egyik leghatékonyabb. Mi ezt kínáljuk. Ez egy olyan lehetőség, amelyet kár kihagyni.

* És az, aki nem a cégét hirdetné, mit nyer vele?

— Természetesen a másik és talán a fontosabb oldal az egyéb felhasználók köre, azaz te, a barátaid, a szomszédok és mindenki, akinek okostelefonja van, hiszen ha letöltöd az alkalmazást, a telefonodon GPS-navigáció alapján jelennek meg a városban hozzád földrajzilag legközelebb eső cégek, az ő akcióik, kuponjaik, melyek lehetnek időszakosak vagy ajándékkuponok — ez cégenként változik. El lehet felejteni a hétköznapi, unalmas kupongyűjtést és -beváltást. Helyettünk most az okoskészülék KuponOk alkalmazása gyűjti a beváltásra alkalmas akciókat, mi pedig csak rápillantunk séta közben, és utána eldöntjük, érdekel-e bennünket a hozzánk legközelebbi akció.

* Hogyan tudják a felhasználók beváltani a telefonos kuponokat?

— Ehhez nem kell mást tenni, csak bejelentkezni, és az üzletben felmutatni a telefonunkon az oda szóló kupont.

* Említetted, hogy hűségkártyák, események és egyéb opciók is megtalálhatóak a KuponOK alkalmazásban.

— Igen. A város eseményei is megjelennek az applikációban, ezért nem kell különböző oldalakról böngészve informálódnunk, ezt is egy helyre próbáljuk gyűjteni. Különleges akciókról is hírt adunk, és hűségprogramunk is van, mely egy hagyományos pontgyűjtő rendszer azzal, hogy a telefonunkba gyűjthetjük, nem kell tehát a papírokra vigyáznunk, így pedig sokkal egyszerűbbé válik a pontgyűjtéses akció is. De böngészhetjük a legnagyobb boltok, áruházak katalógusait is, játékokat is találunk kaparós jegy és lottószerű játék formájában, ezzel is nyerhetünk kisebb-nagyobb ajándékokat. Amit a cégek számára még nyújtunk: személyre szabott egyéni reklámok, Facebook-kampány, mely szintén jár a csomaggal, és garantáljuk a legalább tízezer elérést már az első hónapban. Mi is használjuk a push üzeneteket, melyek a telefonok zárolt képernyőjén jelennek meg, és lehetővé teszik, hogy első kézből értesüljünk a legjobb ajánlatokról, így nem maradunk le semmiről.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..