home 2024. május 10., Ármin napja
Online előfizetés
Különbözőségeinkben rejlik hasonlóságunk
2011.10.19.
LXVI. évf. 42. szám
Különbözőségeinkben rejlik hasonlóságunk

Az elsősök aszfaltra rajzolnakOktóber első hete, a gyermekhét alkalmából a szabadkai J. J. Zmaj iskola Gyermekszövetségének vezetősége az idén is gazdag programot állított össze. Volt kisállatok kiállítása, rajzverseny, sportvetélkedő, gyermekvásár, Mutasd meg mit tudsz!, frizurakészítés, a...

Az elsősök aszfaltra rajzolnak

Október első hete, a gyermekhét alkalmából a szabadkai J. J. Zmaj iskola Gyermekszövetségének vezetősége az idén is gazdag programot állított össze. Volt kisállatok kiállítása, rajzverseny, sportvetélkedő, gyermekvásár, Mutasd meg mit tudsz!, frizurakészítés, aerobik a nagyszünetekben. Addig, amíg a felsősök moziba jártak, valamint egy nap erejéig átvették a vezetést és órákat tartottak, addig az alsós diákok plakátot, illetve aszfaltrajzot készítettek a gyermekjog témájára. Ünnepélyes keretek között az elsősöket a Gyermekszövetségbe is felvették. A diákparlament javaslatára a hét minden napjának volt külön színe, és az adott napon meghatározott színű ruhát illett az emberfiának magára öltenie. Így hétfőn kékben, kedden sárgában, szerdán fehérben, csütörtökön zöldben, pénteken pedig pirosban, illetve rózsaszínben érkezett a tanulók és tanárok nagy része iskolába.
Különbözőségeinkben rejlik hasonlóságunk - ez volt az idei gyermekhét jelmondata a szabadkai iskolában.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..