home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Köztéri kamerák Zentán
Tóth Lívia
2015.07.16.
LXX. évf. 28. szám
Köztéri kamerák Zentán

Zentán tavaly dolgozták ki a köztéri biztonsági kamerák tervdokumentációját, nemrégiben pedig felszerelték az első térfigyelő rendszereket is.

Ceglédi Rudolf polgármester tájékoztatta az újságírókat, hogy egyelőre öt helyen, főleg forgalmas útkereszteződésekben helyeztek el ilyen berendezéseket. Kamera figyeli a közlekedőket és a történéseket a homoki lakótelep végén, a Miloš Obilić utcánál az útkereszteződésben, a hídnál lévő körforgalomnál, a zsidótemetőnél és a Tornyosi úton, a villanyrendőrnél. 

A közbiztonság fokozása érdekében a város területén lévő általános iskolákat is térfigyelő kamerákkal szerelték fel. Miután ez a rendszer a November 11-e Általános Iskolában is működni kezdett, a projektum befejeződött. 

Az öt kültéri kameragóc kiépítése és a November 11-e Általános Iskola biztonsági rendszere összesen valamivel több mint 3 millió dinárba került, ebből 1,4 milliót a tartományi gazdasági titkárság fizetett ki, a fennmaradó részt pedig az önkormányzat.




HERÉDI Krisztián felvételei 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..