home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Községnapi fotópályázat:  „A zene körbeleng mindent”
2022.10.04.
LXXVII. évf. 39. szám
Községnapi fotópályázat:  „A zene körbeleng mindent”

Magyarkanizsa önkormányzata idén is meghirdeti fotópályázatát a községnapi rendezvénysorozaton belül.

TÉMA: A pályázatok idén „A zene körbeleng mindent” címet viselik. Az idei rendezvénysorozat számos hangversenyt, zenei programot tartalmaz, ezért a művészeti pályázatokat is e köré a téma köré szervezzük.

Bármiről, bárhol készülhet fotó: az a fontos, hogy a község zenei hagyományai, jeles zeneművészeti személyiségei, a helyi zenei értékek megjelenjenek rajta. A zenére való utalás történhet közvetlen módon (hires zenész, szobor, hangszer), de elvont értelemben is megjelenhet a fotón (zene által keltett érzések, hangulatok, mozdulatok).

JELENTKEZŐK: A pályázatra olyan fiatalok és magukat fiatalnak valló, kezdő és profi fotósok jelentkezését várjuk, akik jelenleg Magyarkanizsán vagy a község valamely településén élnek, illetve innen származnak és még mindig magyarkanizsainak tekintik magukat.

KORHATÁR: 15 éves kor felett bárki benevezhet a versenybe saját maga készítette fotókkal.

FOTÓK: A fotókat digitális változatban várjuk JPG formátumban, 300 dpi felbontásban, minimum 1 MB méretben. A pályázatra minimum 1, maximum 3 fotóval lehet pályázni.

ZSŰRI: A fotókat szakmai zsűri elemzi, értékeli, és választja ki a legjobbat.

NYEREMÉNY: A zsűri szerint a legjobb fotót készítők kategóriánként pénzjutalomban részesülnek. A zsűri előtt nem fedjük fel a fotósok nevét. Az eredményekről a kiemelt fotók készítőit a megadott elérhetőségeiken értesítjük.

A fotókat kinyomtatjuk, és kihelyezzük a községnapi rendezvénysorozat idejére a Művészetek Háza előcsarnokában létrehozandó alkalmi kiállításon.

A beküldött fotók a szervező által működtetett internetes platformokon feltöltésre és bemutatásra kerülnek.

A BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2022. október 14. (péntek) 11 óra.

A képeket a fotokanjiza2022@gmail.com ímélcímre várjuk a következő adatokkal együtt: név, kor, lakhely, születési hely, ímélcím, telefonszám, esetlegesen a fotó készültének ideje és helye, a fotó címe.

*Az ímél tárgya a FOTÓPÁLYÁZAT megjelölés legyen.

A beérkezendő elektronikus levelekre visszaigazoló levelet küldünk.

A hiányos adatokkal ellátott pályázatot nem áll módunkban elfogadni!  

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..