home 2024. május 19., Ivó napja
Online előfizetés
Közösségfejlesztés a civil szektorban
(—)
2013.04.24.
LXVII. évf. 17. szám
Közösségfejlesztés a civil szektorban

Közösségfejlesztés a civil szektorban címmel tartották meg a civilszervezetek vezetői kétnapos képzésének második részét április 12-13-án Kishegyesen, a Kátai Vendégházban.

A képzés a Vajdasági Magyar Civil Szövetség által működtetett szabadkai Civil Központ szervezésében valósult meg. A foglalkozásvezetők: Ricz Dencs Tünde mentálhigiénés előadó, Mengyán P. Ildikó pszichológus, Surányi Zoltán szociális gondozó és élménypedagógus, Roncsák Petrovics Erika iskolapedagógus. A képzés vezetői a kommunikációról, a közösségfejlesztés folyamatáról és az értékelésről tartottak előadást. A résztvevők érdekes gyakorlatok révén szembesülhettek bizonyos helyzetekben kifejezésre jutó megnyilvánulásaikkal, majd közösen elemezték őket. A csoportos játékok nagyban erősítették a csapatszellemet, ez az érzelmi szint pedig kedvezően hat a jövőbeni együttműködésre.
A képzés támogatója a budapesti Nemzeti Együttműködési Alap.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..