home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Közösen a világ magyarságáért!
MTVA
2020.03.04.
LXXV. évf. 10. szám
Közösen a világ magyarságáért!

Magyar iskolák találkozója Budapesten a Határok nélkül szombati adásában a Kossuth Rádió műsorán.

Idén február 20-a és 23-a között immár hatodik alkalommal rendezett többnapos konferenciát és módszertani továbbképzést Budapesten a Balassi Intézet és a Külgazdasági és Külügyminisztérium. A konferencia résztvevői a külföldön működő hétvégi magyar iskolák pedagógusai voltak. A világ tizennégy országából érkezett szakemberek szabadidejükben segítik a diaszpórában élő magyarság identitásának megmaradását.

A rádióhallgatók a szombati adásban betekintést kapnak a Csanády Ágnes irányításával működő Hágai Magyar Óvoda és Iskola mindennapjaiba. Ellátogatunk Zwolléba is, ahol dr. Hermán M. János nyugalmazott lelkipásztor magyar nyelvű istentiszteletet tartott, amelyen Kovács Katalin karnagy vezetésével a Hágai Magyar Énekkar is fellépett.


Adás: Kossuth Rádió 2020. 03. 07. (szombat), 18.02-től 18.30-ig

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..