home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Közös esti tapsra hívnak a Talpra Magyar műsorvezetői
MTVA
2020.03.24.
LXXV. évf. 12. szám
Közös esti tapsra hívnak a Talpra Magyar műsorvezetői

Ma reggel a Petőfi Rádió Talpra Magyar című  műsorának műsorvezetői közös köszönetnyilvánító tapsra szólították a hallgatóikat csatlakozva a nemzetközi kezdeményezéshez.

„Ez mindenkinek egy nagyon új helyzet, össze kell fognunk és közösségként működni. Ezért is fontos, hogy amellett, hogy otthon maradunk és vigyázunk egymásra, kifejezzük köszönetünket és hálánkat mindazoknak, akik az egészségünkért, a biztonságunkért és az ellátásunkért dolgoznak” — hangsúlyozta Harsányi Levente, a Talpra Magyar egyik műsorvezetője.

A Petőfi Rádió reggeli műsorának műsorvezetői, Harsányi Levente és Bikfalvi Tamás arra kérik a hallgatókat, hogy az ország minden pontján este 8 órakor, valamennyien álljunk ki az ablakba és közös tapssal fejezzük ki köszönetünket és hálánkat az egészségünkért, a biztonságunkért és az ellátásunkért dolgozóknak.​


„Köszönjük az egészségügyben dolgozók munkáját!” feliratot vetítenek egy belvárosi ház falára Budapesten 2020. március 20-án. Az új koronavírus-járvány alatt az egészségügyi dolgozók napról napra nagy erőfeszítéssel és sok áldozatot hozva teszik kötelességüket. A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, és aki teheti, az maradjon otthon (MTI/Balogh Zoltán)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..