home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Közmédia-javallat szeptember 11-étől 17-éig
MTVA
2017.09.09.
LXXII. évf. 36. szám
Közmédia-javallat szeptember 11-étől 17-éig

Majoros Rita heti ajánlója

Majoros Rita, az MTVA műsorkészítője Kaposvárról igazolt másfél éve a Petőfi rádió csapatába. A hallgatók a Petőfi Összes hétköznap délutáni adásaiban, vasárnap pedig a Dalra magyarban találkozhatnak vele műsorvezetőként.

 

Hétfőn (szeptember 11-én) este nosztalgiázok egy kicsit. Mivel rendőr-szakközépiskolában érettségiztem, megnézem a Kékfény adását. Soha nem hagyom ki, kényelmesen leülök a fotelba, és tájékozódom egykori szakmám híreiről. (Duna, 20.25)

Reggelente, ha idejében fel tudok kelni, akkor a Talpra magyart szoktam hallgatni Harsányi Leventével, Peller Mariannal és Kardos-Horváth Jánossal. Mindig aktuális témákkal foglalkoznak kiváló zenével körítve, és a jó hangulatban mintegy felpörgetik a napot. (Kedd, szeptember 12-e, Petőfi rádió, 6.15)

Hétköznap délután általában egy izgalmas krimire, a Rex felügyelőre kapcsolok. Kellemes társaságban, a kutyámmal együtt nézzük a sorozatot. Ráadásul a kutyám átéli a képernyő eseményeit, így néha bemegy a tévé mögé, és keresi, hova tűntek a kedvencei, és miért nem jönnek ki játszani vele. (Szerda, szeptember 13-a, Duna, 18.35)

Csütörtökön (szeptember 14-én) a M2/Petőfin az Én vagyok itt című műsort választom. A több mint egyórás adásban aktualitásokkal foglalkoznak a műsorvezetők. Zenészeket és olyan embereket hívnak meg, akikkel a nézők nem mindig találkozhatnak. Már jómagam is jártam náluk vendégségben. (21.35)

Minden este, így pénteken (szeptember 15-én) is a Minek nevezzelek szól a Petőfi rádión. Boros Csaba, a Republic frontembere vezeti a műsort, akinek meghívott vendégei között mindig vannak magyar zenészek is. A szakma hírei, izgalmas történetek, új lemezek kerülnek szóba, és páratlan érdekességeivel az adás egészen biztosan mindig le tudja kötni a hallgatók figyelmét. (19.03)

A szombat (szeptember 16-a) reggeli kínálatból a Noé barátai magazint karikáztam be. Nagy állatbarát vagyok, ezért Rátonyi Kriszta műsorát mindig megnézem. Miközben kavargatom a kávémat, izgalmas helyeket ismerhetek meg: a műsorvezetőkkel együtt bepillanthatunk az állatkertekbe, vagy például megismerkedhetünk a medveotthon életével. (Duna, 8.50)

Vasárnap (szeptember 17-én) a Dunán a Magyarország, szeretlek! vetélkedőt ajánlom. Nagyon vicces estének nézhetünk elébe kiváló műsorvezetőkkel, érdekes vendégekkel. Már én is szerepeltem a vetélkedőben, és annyira jól éreztem magam, hogy a legszívesebben minden héten elmennék a forgatásra (20.10). Ha idejük engedi, szeretettel várom önöket a Dalra magyar műsorommal. Olyan magyar zenészekkel beszélgetek, akik elhozzák a legfrissebb dalaikat, majd pedig két koncert következik, így a hallgatók éjfélig „bulizhatnak” velünk. (Petőfi rádió, 19.03)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..