home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Közmédia-javallat november 7-étől 13-áig
MTVA
2016.11.07.
LXXI. évf. 44. szám

Nacsa Olivér heti ajánlója

Nacsa Olivér előadóművész, humorista, nem utolsósorban a Budavári Palotakoncert megálmodója és producere. 1998-ban Bagi Ivánnal együtt nyerte meg a Rádiókabaré Humorfesztiváljának első díját. A közmédia M1 csatornáján sugárzott Poén Péntek, majd a Szálka, avagy Bagi és Nacsa megakad a torkán című nagy sikerű műsorok után jelenleg a vadonatúj Bagi Nacsa Show egyik házigazdája.

Hétfőre (november 7-ére) jó szívvel ajánlom egyik legkedvesebb műsoromat, Az én ’56-om címűt. Azt gondolom, hogy napjaink értékválsága közepette nagyon fontos, hogy 1956 történelmi jelentőségű üzenete személyes fotók és történetek útján közelebb kerüljön a mai fiatalokhoz (Duna World, 17.10). Este Erkel Ferenc Bánk bánja kihagyhatatlan az M5 műsorán. A 2010-ben készült felvételről az opera ősváltozatát élvezhetik a zeneértők. (19.55)

Kedden (november 8-án) a Top-Show ígéretes esti kikapcsolódás, Rózsa György műsorában a kilencvenes évek hazai sztárjait láthatjuk viszont. Rocklegendák és musicalcsillagok mellett a Bagi—Nacsa-humoristapáros televíziós bemutatkozása is ehhez az időszakhoz és ezekhez az adásokhoz köthető, tehát némi nosztalgiával várom saját feltűnésünket a képernyőn. (M3, 21.05)

A Szabadság tér ’56 adásait, amikor csak tehetem, megnézem; nagy rajongója vagyok a szerda esti sorozatnak. A lenyűgözően látványos, nagyon jól szerkesztett műsor átfogó képet ad a forradalom eseményeiről. Ritkán látható archív felvételeket, kordokumentumokat tárnak a közönség elé. (November 9-e, Duna, 20.35)

Csütörtökön (november 10-én) a Kossuth rádió 180 perc című hírmagazinjával indul a nap. Ez a műsor mindig időszerű, segít eligazodni az információk áradatában (6.00—9.00). Este mindenképpen megnézem Fábry Sándor show-ját. A legkiemelkedőbb egyéniségnek tartom, nagyon sokat tanultunk tőle. Ez a különleges képességű ember mindent tud a szakmáról. (Duna, 20.25)

A pénteki (november 11-ei) kínálatból érdekesnek ígérkezik a Hogy volt? — a hét levezetéseképpen egy könnyedebb műsor. Nagy erénye, hogy tehetséges embereket, színészeket vonultat fel. A mi műsorunknak is egyik fontos küldetése, hogy a valódi értékekre hívja fel a figyelmet, és teret ad a valódi értéket képviselő embereknek (Duna World, 16.15). Az operett műfaja megérdemli, hogy méltó módon, elegáns környezetben mutassák be, így álmodtam meg a Budavári Palotakoncertet is. Mindig örömmel hallgatom a Túl az Óperenciánt. A színvonalas zenei válogatáshoz Nagy Ibolya művésznő orgánuma sok kedvességet tesz hozzá. (Dankó rádió, 18.04)

Szombat (november 12-e) este a hétvégi gazdag filmkínálatból kiemelkedik egy remek magyar tévéfilm: a Félvilág. A cselekmény az I. világháború előtti Magyarországra kalauzol bennünket, az izgalmas bűnügyi történetet remek színészi alakítások teszik felejthetetlenné: Kovács Patrícia mellett Gryllus Dorka, Kulka János és Sándor Péter játssza a főszerepeket. (M5, 21.05)

Vasárnap esténként a Magyarország, szeretlek! vetélkedőt kísérem figyelemmel. A forgatásokon vendégként többször is részt vettem. A jó hangulatú, szerethető és népszerű műsor sok érdekes tényre derít fényt. (November 13-a, Duna, 20.00)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..