home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Közmédia-javallat május 16-ától 22-éig
MTVA
2016.05.15.
LXXI. évf. 19. szám
Közmédia-javallat május 16-ától 22-éig

Fejős Ádám heti ajánlója — Fejős Ádám 2009-ben végzett az ELTE meteorológus szakán, a médiában hat éve dolgozik. Hobbija a zene, a Tej nevű zenekar dobosaként vezeti le a mindennapok feszültségeit. Megtiszteltetésnek érzi, hogy külhoni újságokba ajánlhatja kedvenc műsorait.

Zenei érdeklődésemből eredően hétfőre (május 16-ára) a Queen — Live in Budapest című angol koncertfilmet választom. Kiskorom óta kötődök a népszerű együttes zenéjéhez, Freddie Mercuryt ráadásul a valaha élt legnagyobb énekesnek tartom. (M2, 21.00)

A Kisváros gyermekkorom egyik kedves sorozata. Nagyon izgalmasnak tartottam, s egy kis emlék is fűződik hozzá: amikor Hollósi Frigyes, a rendőrfőnök jóízűen elfogyasztotta ebédjét vagy vacsoráját, nekem is mindig megjött az étvágyam. (Kedd, május 17-e, M3, 18.55)

Szerdán (május 18-án) nézzünk bele a sportadásokba! A londoni úszó-Európa-bajnokság azért is fontos számunkra, mert az olimpia egyik főpróbája. A döntőknek minden bizonnyal magyar vonatkozásai is lesznek, és remélem, e verseny eredményei a sportágon belüli békességet segítik majd. (M4, 18.15)

Csütörtökre (május 19-ére) a Család-barát magazint ajánlom. Régi kedvencem, sokat szerepeltem — alkalmanként még mindig feltűnök — benne. A stábot is nagyon jól ismerem, remek szakemberekből áll. A műsorban mindig van időjárás-jelentés. A bő óra — kínálatának széles spektruma miatt — nem csak a családosok számára nyújt felhőtlen kikapcsolódást. (Duna, 10.15)

Az M2 sugározza a Mesélj nekem! című gyerekműsort. Egy hozzám nagyon közel álló ember meseírással is foglalkozik, számos epizódhoz küldött már történetet. A Meteorológus és panda című mese egy kedves páros kalandjairól szól, mely védi a természetet, s elsősorban az elesetteken segít. (Péntek, május 20-a, 16.05)

Az Itthon vagy! turisztikai magazin az utazásszeretetemet idézi. Számos olyan része van az országnak, ahol még nem jártam, sőt, a műsor olyan eldugott helyekre is felhívhatja a figyelmünket, amelyekről talán még nem is hallottunk. Rohanó világunkban egy életre szóló élményt nyújthat akár egy rövid kiszakadás is a dolgos hétköznapokból. (Szombat, május 21-e, M1, 19.05)

Vasárnap (május 22-én) két filmcsemegét is láthatunk. A James Bond-sorozatban a Casino Royale klasszikus és modern változatát néhány órás különbséggel tekinthetjük meg. Az első, a klasszikus változatban Peter Sellers alakítja a főszerepet, a másik verzióban pedig Daniel Craig a 007-es ügynök megformálója. (Duna, 14.50, 21.00)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..