home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Közmédia-javallat augusztus 18-ától 24-éig
Közmédia-javallat augusztus 18-ától 24-éig
2014.08.13.
LXIX. évf. 33. szám
Közmédia-javallat augusztus 18-ától 24-éig

Harsányi Levente heti ajánlója — Harsányi Levente hosszú évek óta jelen van a közmédiában. Réges-régen Dévényi Tibor Három kívánság című műsorában gyermekszereplőként vett részt, majd öt évig a Csináljuk a fesztivált show-ban szórakoztatta a közönséget. Ezt A Dal követte, az idén pedig a Balatoni Nyár, melyben műsorvezetőként láthatták őt a nézők.

A hétfői (augusztus 18-ai) műsorból a Kívánságkosárra hívom fel az olvasók figyelmét. Különösen azóta szeretem, amióta Nacsa Olivérék remek paródiát készítettek belőle. Az egyórás adás remek lehetőséget kínál arra, hogy kedveskedjünk hozzátartozóinknak. Lehet nekem is egy kívánságom? A magyar labdarúgó-válogatottnak Máté Péter Egyszer véget ér című számát küldöm, itt az ideje ugyanis, hogy a fiúk letegyenek valamit az asztalra. Nagymamámnak pedig a Csináljuk a fesztivált! című dalt ajánlom, nagyon tetszett ugyanis neki, amikor egykor Korda Gyurival énekeltem el a számot. (Duna, 12.25)

Keddre (augusztus 19-ére) a Könyvajánlót javaslom. Számomra már csak azért is fontos a könyv, mert az rohanó világunkban egy kissé háttérbe szorult. Egy alkalommal kötettel ajándékoztam meg néhány fiatalt. Erre csak néztek rám. „Ez egy könyv, melyben betűk és mondatok vannak” -- mondtam nekik kedvesen. (Duna, 23.05)

Az augusztus 20-ai, szerdai kínálatból a debreceni virágkarneválra hívom fel a figyelmet. Eddig még nem sikerült a helyszínen megnéznem a világszínvonalú eseményt, de készülök rá. Egyébként is, aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet -- tartja a mondás. (Duna, 8.00; Duna World, 16.15)

A csütörtöki (augusztus 21-ei) Angyalbőrben című szórakoztató sorozat a katonaéveimet idézi. Igen, én még ama ritka egyedek egyike vagyok, aki volt katona. A mai fiatalok számára az, hogy valakit behívnak, igen futurisztikus történetnek tűnik. Akkor a tizennyolc hónapot nagyon keménynek éreztem, ma viszont hálásan gondolok vissza az emberformáló időszakra. A film hitelesen mutatja be az egykori katonaéletet. (Duna, 19.35)

Pénteken (augusztus 22-én) este minőségi zenét hallhatnak mindazok, akik az Útlevél nélkül -- az igazi crossover műsort kapcsolják be. Ebben az egy órában a Liszt Ferenc-díjas Tátrai Tibor világából kaphatnak ízelítőt. Nagy rajongója vagyok játékának, életének és munkásságának. Ne hagyják ki! (Bartók rádió, 22.00)

Szombaton (augusztus 23-án) úszom a boldogságban, hiszen a magyar vízi sportokról beszélhetek. Szorítsunk a magyarokért az úszó-Európa-bajnokságon! Az úszásról a Balatoni Nyár jut eszembe. Az idén három hétig vezettem a délelőtti adást. Mindkét partneremmel, Osvárt Andreával és Rátonyi Krisztával sikerült jól összehangolódnom. A nyári magazin érdekes, szórakoztató, ráadásul nagyon sokat tesz a magyar tenger népszerűsítéséért. (Úszó-Európa-bajnokság, M1, Kossuth rádió, 16.00)

Vasárnap (augusztus 24-én) kinek nyugodt pihenést, kinek izgalmat ígér a Forma--1 belga nagydíja. Nekem mindkettőt. A Forma—1-et azért szeretem, mert rá tudok a legjobbat aludni. A rajtkor izgulok, s amikor felébredek, már a befutókért szoríthatok. (M1, 13.30)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..