home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Közleményt adott ki a szabadkai rendőrség
2023.07.25.
LXXVIII. évf. 29. szám
Közleményt adott ki a szabadkai rendőrség

Egy ember meghalt, kettő pedig megsérült a tegnap esti hajdújárási lövöldözésben – áll a szabadkai rendőrség hivatalos közleményében.

Mint fogalmaznak, a bejelentést követően azonnal a helyszínre vonultak és átvizsgálták a terepet. Az autópálya közelében egy afgán állampolgár holttestére bukkantak, valamint a szintén afgán társára, aki sérüléseket szenvedett. Később a szabadkai kórházból is jelentették, hogy ott is kezelnek egy sérült migránst. A rendőrségi közlemény hangsúlyozza: szerbiai állampolgár nem sérült meg, és nem is volt közvetlen veszélyben a lövöldözés során. A rendőrség és a csendőrség emberei dolgoznak a lövöldözés körülményeinek a feltárásán.

A Pannon RTV stábja, a helybeli polgárok információi alapján, a helyszínről jelentette: a lövöldözés tegnap este valamivel 21 óra után kezdődött és mintegy 2 órán át tartott. A bejelentés az autópálya közelében lévő Hevér-sor lakóitól érkezett. A migránsok nagyobb csoportja behúzódott egy lakott ház udvari épületébe, és onnan folytatták a lövöldözést, lövéseket adtak le a kiérkező rendőrökre is.

Bojan Šoralov észak-bácskai körzetvezetőtől a Pannon RTV megtudta, hogy nem csak Hajdújáráson, hanem Nagykikindán, Palicson, Horgoson és Szabadkán is történt az éjjel lövöldözés.

Forrás: Rendőrségi közlemény, Pannon RTV

Fotó illusztráció

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..