home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Közeledik a téli abroncs használatának ideje
2021.10.26.
LXXVI. évf. 42. szám
Közeledik a téli abroncs használatának ideje

November elsejétől már téli gumikkal kell rendelkezniük a gépjárműveknek.

Akik eddig még nem cserélték le nyári abroncsaikat, azoknak azt ajánlják a szakértők, hogy minél előbb tegyék meg, két okból is.

Az egyik, hogy elkerüljék a hosszú várakozási időt a vulkanizőröknél, a másik pedig, hogy drágulás várható a gumiabroncsok vásárlásánál. Akár 20 százalékkal is többe kerülhet idén a téli gumi az előző évekhez képest - írja a Blic.

Az abroncscsere a keréktárcsa fajtájától függően 400 és 900 dinár között mozog. A gumiárak többször is emelkedtek, először 150, majd 200 dinárral. A legolcsóbb abroncs így most csaknem 4 ezer dinárba kerül.

Azonban nemcsak a drágulás az egyetlen tényező, ami idén gondot okozhat a gépjárművezetőknek, egyes helyeken hiány is lehet a gumikból.

Forrás: 021.rs, Blic

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..