home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
Közbeszólt a sérülés
Tóth Tibor
2023.09.20.
LXXVIII. évf. 38. szám
Közbeszólt a sérülés

Szaúd-Arábia fővárosában, Rijadban véget ért a súlyemelő-világbajnokság, melyen Szerbiát a Spartacus tagja, Kajdocsi Tamás képviselte.

A +109 kg-os súlycsoportban indult szabadkai súlyemelő szakításban 172 kg-ot teljesített, de a lökés előtti bemelegítés során kiújult a nem teljesen kikezelt sérülése, és a második fogásnemet már nem tudta vállalni. A feladás ellenére bennmaradt a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség olimpiai kvalifikációs rendszerében, és ha a sérülés elmúlik, decemberben, Dohában alkalma lesz újabb pontok gyűjtésére.

Vasárnap a szabadkai sétaerdei Sportcsarnok ad otthont az országos felnőttbajnokságnak, melyen nagy küzdelemre van kilátás. A verseny 11 órakor kezdődik, a belépés díjtalan.

Fotók: Spartacus Súlyemelőklub

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..