home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Kövér László előadást tartott az Összmagyar Egyetemista Táborban Sátoraljaújhelyen
(MTI)
2023.08.14.
LXXVIII. évf. 32. szám
Kövér László előadást tartott az Összmagyar Egyetemista Táborban Sátoraljaújhelyen

A magyar politika célja és értelme, hogy a magyar nemzet fennmaradását és életminőségének javulását biztosítsa - mondta az Országgyűlés elnöke hétfőn a Rákóczi Szövetség Összmagyar Egyetemista Táborában tartott előadásában, a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Sátoraljaújhelyen.

Kövér László kifejtette: visszagondolva a magyar történelem több száz éves hagyományaira, nem nehéz belátni, hogy a cél mindig ez volt. Szent István idejétől kezdve a török megszálláson át egészen napjainkig minden "jóravaló és jobb" politikai nemzedék célja a megmaradás volt - tette hozzá.


Fotók: MTI/Vajda János

Ilyen történelmi távlatban nincs kisebb és nem lehet nagyobb ambíciója egy nemzeti elkötelezettségű kormánynak Magyarországon, minthogy a nemzet fennmaradását biztosítsa. Különösen egy olyan, most kibontakozó világban, amelytől még a háborúk sem idegenek - hangsúlyozta a házelnök.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..