home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Környezettudatos csomagok a járókelőknek
2021.04.21.
LXXVI. évf. 16. szám
Környezettudatos csomagok a járókelőknek

A VMSZ Ifjúsági Fóruma elindította a Föld napja 2021 programot, melynek az első helyszíne Zombor volt. A fiatalok a több napon át tartó és több helyszínen megvalósuló akcióval a környezetvédelem és az újrahasznosítás fontosságára kívánják felhívni a figyelmet.

Kiss Nándor, a VMSZ Ifjúsági Fórumának elnöke, köztársasági parlamenti képviselő Facebook bejegyzésben adta közre, hogy a hét folyamán, 11 helyszínen 1200 környezettudatos csomagot osztanak szét a járókelőknek.

Zomborban a VMSZ Ifjúsági Fórumának tagjai a felújított piac területén szólították meg a polgárokat és magyarázták el a megmozdulás célját. Az átadott csomag vetőmagos tasakokat, valamint egy különleges könyvjelzőt is tartalmazott. Az utóbbi lényege, hogy a természetben is eldobható, mert nem csak lebomlik, hanem növény is kikel belőle.   

A szervezők elmondták, ez a tevékenység kapcsolódik a néhány hete megkezdett fásítási akciójukhoz.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..