home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Könyvtár a szabadban
2021.05.21.
LXXVI. évf. 20. szám
Könyvtár a szabadban

A Könyvtár a szabadban projekt keretében 2021. május 22-én 11 órai kezdettel a palicsi könyvtárban olvasással egybekötött könyvbemutatót tartunk.

A Könyvtár a szabadban projekt keretében 2021. május 22-én 11 órai kezdettel a palicsi könyvtárban olvasással egybekötött könyvbemutatót tartunk. A nemrég, a magyarországi Poket publishing kiadásában megjelent Csáth Géza: Fekete csönd novelláskötetéből Mess Attila színművész, a Pannon RTV bemondója olvas fel. A könyvautomaták által terjesztett zsebkönyvet a Szabadkai Városi Könyvtár tulajdonában levő Csáth Géza Páciensek könyve- orvosi naplóból vett rajzokkal illusztrálták. A bemutatón megtekinthető lesz a Csáth rajzok vándorkiállítás is.

Szeretettel várjuk!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..