home 2024. április 30., Katalin napja
Online előfizetés
Könyvbemutató a szabadkai Népkörben
(—)
2015.01.28.
LXX. évf. 4. szám
Könyvbemutató a szabadkai Népkörben

2015. január 29-én (csütörtökön) 18 órai kezdettel a Népkör Magyar Művelődési Központban mutatják be Rencsényi Hajnal Elvirának, lapunk munkatársának második, Az ártatlanok igazsága című kötetét.

2015. január 29-én (csütörtökön) 18 órai kezdettel a Népkör Magyar Művelődési Központban mutatják be Rencsényi Hajnal Elvirának, lapunk munkatársának második, Az ártatlanok igazsága című kötetét. Az elsőhöz (Arcok a tömegsírból) hasonlóan ez is az 1944—45-ben a Délvidéken ártatlanul kivégzetteknek állít emléket. Egyéni, mégis sok tekintetben hasonló sorsokat idéz, bemutatva az áldozatok utolsó óráit, perceit a túlélő családtagok emlékei alapján.

A szerzővel Weiss Rudolf történész és Cseresnyés Magdolna, a kötet szerkesztője beszélget.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..