home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Könnyed győzelmek
Tóth Tibor
2021.07.29.
LXXVI. évf. 30. szám
Könnyed győzelmek

A szerb férfi-vízilabdaválogatott Ausztráliával találkozott a B csoport 3. fordulójában.

Az elmúlt évek során több alkalommal is nagyon nehéz mérkőzést játszottak a fiúk mai ellenfelükkel, ezúttal azonban egy meglehetősen egyoldalú találkozón a szerb csapat 14:8 arányban diadalmaskodott. Az első negyed után Szerbia már 6:0-ra vezetett, amivel már a találkozó elején eldőlt a győztes kiléte. A magyar válogatott szintén nyert, hiszen Nagy Viktorék, egy leginkább edzőmérkőzésre hasonlító találkozón, 23:1 arányú győzelmet arattak Dél-Afrika felett. A következő fordulóban Szerbia Horvátországgal, Magyarország pedig az Egyesült Államok válogatottjával találkozik.

Fotó: Tanjug/AP Photo/Mark Humphrey

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..