home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Kombinált oktatási modell szerint járnak majd a felsősök iskolába
2022.01.20.
LXXVII. évf. 3. szám
Kombinált oktatási modell szerint járnak majd a felsősök iskolába

Az általános iskolák alsós osztályai hétfőt követően is tantermi oktatásban vesznek részt Szerbiában - ezt a döntést hozta az illetékes munkacsoport. A felsősök ezzel szemben már kombinált oktatásban vesznek részt, tehát felváltva járnak iskolába.

A középiskolások is a kombinált modellt követik majd. Branko Ružić oktatási miniszter szerint ez a legjobb döntés a diákok és a tanügyi dolgozók szempontjából. A közlemény szerint az iskolában való tartózkodás ideje alatt, az udvart is beleértve, kötelező a maszk viselése a diákoknak, a dolgozóknak és minden más személynek is. Az illetékesek közlése szerint január 12-e és 19-e között a 6 és 18 éves kor közé eső iskolaköteles gyerekek közül 3074 volt koronavírusos az országban. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..