home 2024. május 19., Ivó napja
Online előfizetés
Kolléganőnket búcsúztattuk
(o. i.)
2006.09.06.
LXI. évf. 36. szám
Kolléganőnket búcsúztattuk

A 60 éves 7 Nap életében jó hosszú időszak volt az, amikor péntekenként jelent meg az újság. Régen volt, de mintha a mai napig működne az elvégzett munka utáni reflex. Ez a ,,péntek van, most már kész a lap'-érzés az oka, vagy valami más? Nem tudom. De már-már riasztóan szabályszerű, hogy...

A 60 éves 7 Nap életében jó hosszú időszak volt az, amikor péntekenként jelent meg az újság. Régen volt, de mintha a mai napig működne az elvégzett munka utáni reflex. Ez a ,,péntek van, most már kész a lap'-érzés az oka, vagy valami más? Nem tudom. De már-már riasztóan szabályszerű, hogy a hétnaposok hétvégén halnak meg. Így ment el Szőke Kati, Szalma Laci, legutóbb Burkus Vali néni, most Elmer Anni is. Nyugalmazott kolléganőnk, Elmer Anna újságíró-korrektor halálhírét szombaton vettük, s hétfőn, augusztus 28-án kísértük el utolsó útján, a Bajai-úti temetőben. Szabó Attila felvételein: gyászülés a Hét Nap szerkesztőségében, majd végső búcsú a temetőben.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..