home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Kiváló palicsi szereplés
Tóth Tibor
2020.07.20.
LXXV. évf. 29. szám
Kiváló palicsi szereplés

A legújabb járványügyi intézkedések bevezetése előtt a Vajdasági Vitorlásszövetség és a Palicsi Vitorlásklub szervezésében rendezték meg a tartományi nyílt vitorlásbajnokságot a Palicsi-tavon.

A regattán mintegy 50 versenyző vett részt a finn, optimista, laser 4.7, laser radial és laser standard kategóriákban, a szervezők összesen hét futamot tartottak.  Eredményeket a tartományi nyílt bajnokság mellett a vajdasági bajnokság keretében is hirdettek, azokban a hajóosztályokban, ahol legalább három vajdasági vitorlázó szerepelt. A házigazda Palicsi Vitorlásklub versenyzői évről évre egyre jobban szerepelnek a regattán, így ezen a versenyen is rengeteg érmet szereztek. Az előírt távolságot betartva, a Szabadkai Sportszövetség javaslata alapján az ünnepélyes eredményhirdetés elmaradt, helyette az érmeket a klubok edzői vehették át.


Fotók: Palicsi Vitorlásklub

A Palicsi Vitorlásklub tagjai a következő eredményeket érték el: Nenad Zakić (1. hely összesítettben és a gyerekek korosztályában tartományi bajnokságon, 2. hely összesítettben a tartományi nyílt bajnokságon és a gyerekek kategóriájában); Aleksa Sretenović (2. hely a gyerekek mezőnyében a vajdasági bajnokságon, 3. hely összesítettben a vajdasági bajnokságon, 3. hely a gyerekek mezőnyében a tartományi nyílt bajnokságon); Molnár Bertalan (1. hely a 12 éven aluliak mezőnyében a tartományi nyílt bajnokságon és a tartományi bajnokságon, 3. hely a gyerekek kategóriájában a vajdasági bajnokságon); Dario Bešić (1. hely laser standard hajóosztályban a vajdasági és a vajdasági nyílt bajnokságon); Boja Krisztina (1. hely laser radial hajóosztályban a vajdasági nyílt bajnokságon); Kovács Róbert (2. hely laser standard hajóosztályban a vajdasági és a vajdasági nyílt bajnokságon); Dmitrij Bobrovskij (3. hely laser standard hajóosztályban a vajdasági bajnokságon és a vajdasági nyílt bajnokságon); Újvári Igor (2. hely finn hajóosztályban a tartományi nyílt bajnokságon); Dubicsanac Attila (3. hely finn kategóriában a vajdasági nyílt bajnokságon).

A versenyt a Tartományi Ifjúsági és Sporttitkárság, valamint több vállalat, vállalkozás támogatta.


 Megvalósult a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..