home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Kiterjeszthetik 24 órára a védettségi igazolások használatát
Szerbiai RTV
2021.11.26.
LXXVI. évf. 47. szám
Kiterjeszthetik 24 órára a védettségi igazolások használatát

A válságstáb a védettségi igazolványok 24 órás használatát kéri.

Ana Brnabić kormányfő kijelentette, hogy a járványhelyzet jelenleg sokkal jobb, mint az előző időszakban, majd hozzátette, hogy szerdán egyeztetett a válságstáb egészségügyi részének tagjaival. Elmondása szerint a válságstáb egészségügyi szakemberei a védettségi igazolványok 24 órás használatra való meghosszabbítását kérik zárt helyiségekben, beleértve a sípályákat is. A parlamentben a képviselőknek mondott beszédében a kormányfő kijelentette, hogy a válságstáb egészségügyi részének javaslata szerint a téli szünidő december 20-án kezdődne és január 10-én érne véget. Ezen a héten nem sikerült ülést tartanunk a válságstábbal, de folyamatosan egyeztetünk és nyíltan beszélünk – tette hozzá Brnabić.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..