home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Kitakarítottak
Kókai Zsolt
2015.04.30.
LXX. évf. 17. szám
Kitakarítottak

Az elmúlt hétvégén munkaakciót szerveztek az adai Rekreációs Központban, melynek keretében az edzőpálya rendbetételére került sor, tekintettel arra, hogy a pálya már nagyon elhasználódott állapotban volt, valamint a faszerkezetek is tönkrementek.

A munkaakció felölelte a kellékek felújítását, a futópálya új salakkal való felszórását, a környezet takarítását, a fűnyírást, az elszáradt faágak levágását és a szemét elszállítását. A szükséges anyagot az önkormányzat biztosította, a faanyagok beépítését pedig az Adica ÜKV végezte.

Az önkéntes akcióban részt vett a Cobra Motorosklub, a Zöldike és a Revita polgári egyesület, a Tisza menti Régió Fejlesztéséért Egyesület, és Bilicki Zoltán, Ada község polgármestere.

A munkát április 29-én folytatták az edzőpálya felújításával és adai Rekreációs Központ kitakarításával. Az önkéntes munkát végző csapat reméli, hogy a május elsejei ünnepek alatt, de a továbbiakban is, a község polgárai mindent megtesznek annak érdekében, hogy a pályát minél tovább lehessen rendeltetésszerűen használni.




Fotó: adai önkormányzat

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..