home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Kirváj és egyesületi jubileum
Martinek Imre
2021.09.26.
LXXVI. évf. 38. szám
Kirváj és egyesületi jubileum

Gondolatébresztő: „A hagyományok tisztelete, azok továbbvitele nemzedékről nemzedékre az őseink és a magunk tisztelete, megbecsülése. Tartást ad a becsületre, egymás tiszteletére, emberségre.” (Csanádi József)

A kalendárium lapjai 2021 szeptember 25-ét jegyeztek. A Hertelendyfalvára telepített, református hitvallású, bukovinai székelyek leszármazottai kirvájt tartottak, vagyis az 1902-ben épített templomuk felavatásának emlékét méltatták. A pancsovai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesület viszont fennállásának 75. esztendejét ünnepelte. Velük együtt mi is. Közösen. Mindkét helyszínen.

Egyelőre meséljenek a fotók.

Fényképezte: Martinek Imre

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..