home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Kirándultunk
KOVÁCS Szuzanna, LOSONCZI Miklós
2013.06.05.
LXVIII. évf. 23. szám
Kirándultunk

Csütörtökön kirándultunk az osztálytársaimmal....

Csütörtökön kirándultunk az osztálytársaimmal.
Korán reggel indultunk útnak. A buszon Mila mellé ültem, és nagyon jókat beszélgettünk. Félúton megálltunk egy benzinkútnál pihenni és reggelizni, majd folytattuk az utunkat.
Először Kamenicára mentünk, és ellátogattunk Jovan J. Zmaj múzeummá alakított házába. A tanító néni sok fényképet készített rólunk. Ezek után Péterváradra mentünk, és a vár alatti alagutakba is lementünk. Innen a planetáriumba mentünk, majd az újvidéki Természettudományi Múzeumban megtekintettük a kitömött, preparált állatokat. Városnézés közben eleredt az eső. Sikerült nagyon eláznom, ennek ellenére remekül éreztem magam.
Ez volt életem legszebb kirándulása.
KOVÁCS Szuzanna


Nagyon vártam a kirándulást.
Busszal mentünk Újvidékre. Máté mellett ültem. Sokat beszélgettünk, és vártuk, hogy megérkezzünk.
Meglátogattuk azt a házat, ahol Jovan Jovanović Zmaj időskorában élt.
Elcsodálkoztam, hogy milyen nagy a péterváradi vár. Felmentünk a kilátóhoz, és megcsodáltuk a tájat. Voltunk a katakombákban és a planetáriumban. Egy vendéglőben ebédeltünk, majd a városban fagyiztunk.
Teli élménnyel késő este értünk haza.
LOSONCZI Miklós, Szabadka
J. J. Zmaj iskola, 3. c

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..