home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Kínlódtak a „háromoroszlánosok”
Tóth Tibor
2016.06.21.
LXXI. évf. 24. szám

B-csoport, 3. forduló: Szlovákia—Anglia 0:0

B-CSOPORT, 3. FORDULÓ
Szlovákia—Anglia 0:0

Saint-Étienne, Stade Geoffroy Guichard, 39 051 néző. Vezette: Velasco Carballo (spanyol).

SZLOVÁKIA: Kozácík – Pekarík, Škrtel, Ďurica, Hubocan – Mak, Kucka, Pecovsky (Gyömbér, 67.), Hamšík, Weiss (Skriniar, 78.) – Duda (Svento, 57.). 

ANGLIA: Hart – Clyne, Cahill, Smalling, Bertrand – Henderson, Dier, Wilshere (Rooney, 56.) – Lallana (Alli, 60.), Vardy, Sturridge (Kane, 76.). 

Angol győzelemmel a portugálok elleni mérkőzés eredményétől függetlenül a magyar válogatott már tegnap este bebiztosíthatta volna a továbbjutást. Roy Hodgson, angol szövetségi kapitány hat helyen változtatott csapatán a Wales elleni mérkőzéshez képest. Az első játékrészt angol fölény jellemezte, kilencszer veszélyeztették Kozácík kapuját, de gól nem született. A második félidő elején mindkét oldalon kimaradt egy-egy lehetőség. Az 56. percben a válogatottban 114. alkalommal pályára lépő Rooneyt küldte csatasorba Hodgson, amivel a Manchester United csatára beérte Gerrardot az örökranglistán. A szlovák védelmet azonban így sem sikerült feltörniük a háromoroszlánosoknak, így maradtak a második helyen a táblázaton. Amennyiben a magyar válogatott a második helyen végez a csoportjában, akkor a nyolcaddöntőbeN Angliával találkozik.  

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..