home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Kiírták a nyílászárók cseréjére vonatkozó pályázatot a községek számára
(Tanjug)
2021.04.26.
LXXVI. évf. 16. szám
Kiírták a nyílászárók cseréjére vonatkozó pályázatot a községek számára

A községek az állami támogatásra május 21-ig jelentkezhetnek.

A Bányászati és Energiaügyi Minisztérium energiahatékonyságot ösztönző programja lakótömbökre, családi házakra és lakásokra vonatkozik, és a helyi önkormányzatok segítségével valósul meg.

Miután a községek pályáznak, következik a lakosság jelentkezése a kiírásra. A tervek szerint ez június folyamán történik meg, az első szerződéseket pedig a korábbi bejelentések szerint őszre meg is kötik.

A nyílászárók cseréjénél a költségek 50 százalékát fele-fele arányban az Energiahatékonysági Igazgatóság és a helyi önkormányzat állja, a másik felét pedig az ingatlan tulajdonosa.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..