home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Kiírták Szabadka Város kulturális pályázatát
Tancsik Richárd
2022.02.18.
LXXVII. évf. 7. szám
Kiírták Szabadka Város kulturális pályázatát

A sajtókonferencián bejelentették a művelődési programok és projektumok 2022. évi finanszírozására vagy társfinanszírozására, valamint a társadalmi és humanitárius programok és projektumok 2022. évi finanszírozására vagy társfinanszírozására irányuló pályázatokat. 

Jasmina Stevanović, a Társadalmi Tevékenységek Titkárságának titkára jelentette be, hogy az idén is kiírják a kulturális projektumok pénzelésére vagy támogatására vonatkozó pályázatot Szabadka területén. Elmondta, ezt a város számára kiemelt fontosságú kulturális projektumokra hirdették meg, melyek a kultúra, a művészet megőrzésére, előmozdítására és a kortárs művészeti alkotótevékenység fejlesztésére vonatkoznak.

A sajtókonferencián Milanka Kostić, a városi tanács oktatási és művelődési ügyekkel megbízott tagja ismertette a pályázat célját, a támogatási területeket, a kritériumokat és a pályázati feltételeket.

A programjavaslatok leadására 30 nap áll a pályázók rendelkezésére, a pályázati felhívás 2022. február 18-ától 2022. március 21-éig lesz nyitva.

A felhívás és a pályázati dokumentáció Szabadka Város honlapján, a www.subotica.rs címen található meg, a Pályázatok és hirdetmények menüpont alatt.

A sajtótájékoztató végén Jasmina Stevanović bejelentette, 2022. február 21-én kiírják a társadalmi és humanitárius programok, projektumok finanszírozására vagy társfinanszírozására irányuló pályázatot is. A kiírást szintén a város honlapján találhatják meg a www.subotica.rs címen.

Fényképezte: Hodolik Boglárka

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..