home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Kihelyezett konzuli fogadónap Adán
Kókai Zsolt
2015.10.20.
LXX. évf. 41. szám
Kihelyezett konzuli fogadónap Adán

Magyarország szabadkai főkonzulátusa szeptember 20-án az adai második helyi közösségben immár tizennegyedik alkalommal tartott kihelyezett konzuli fogadónapot az egyszerűsített honosítási kérelmek átvételére.

Ez alkalommal dr. Plank Zoltán és Rusz Radován konzulok tettek látogatást Ada községben. Urbán Mónika polgármester-helyettes és Rusák Hajnalka a Társadalmi Tevékenységi és Közös Ügykezelési Részleg vezetője üdvözölték a konzulokat és munkatársaikat. A délelőtt folyamán az öt ügyintéző közel 150 kérelmet vett át. A következő fogadónap 2016 januárjában várható.





Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..