home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Kiemelkedő nézettséggel rajtolt a Forma–1 és a Csináljuk a fesztivált!
MTVA
2022.03.22.
LXXVII. évf. 11. szám
Kiemelkedő nézettséggel rajtolt a Forma–1 és a Csináljuk a fesztivált!

Március 19-20-a volt 2022 eddig legnézettebb hétvégéje a közmédiában; a Forma–1-es szezon rekordnézettséggel tért vissza az M4 Sportra. 662 ezren követték a Bahreini Nagydíjat, ami 2022 legnézettebb közvetítése volt a magyar sporttelevíziók kínálatából. A Duna új showműsora, a Csináljuk a fesztivált! is azonnal a ranglista élére került, a szombat esti debütáló adás volt a csatorna idei legnézettebb műsora.

A közmédia teljes napi közönségaránya ezen a hétvégén 14,2%-os részesedéssel a legjobb volt 2022-ben.

Ehhez a magas értékhez az M4 Sport 4,6%-kal járult hozzá, ez volt a közmédia sportcsatornájának idei legjobb hétvégéje. A kiemelkedő hétvégéhez a Duna és az M1 aktuális csatorna is hozzájárult.

Erős szezonnyitó

2016 óta a mostani volt a legnézettebb Szahír Nagydíj az M4 Sporton; 662 ezres nézettségével, majdnem 200 ezer új néző követte 2021-hez képest a szezonkezdést, akkor ugyanis 491 ezren nézték a nagydíjat. A Bahreini Nagydíj 20,7%-os közönségrészesedése kiemelkedő szám a magyar televíziós piacon. A szombati időmérőre is rengetegen voltak kíváncsiak, 294 ezres nézettségével a közmédia második legnézettebb adás volt aznap. A március 19-20-a volt 2022 eddig legnézettebb hétvégéje a sportadónak.

Grandiózus show, grandiózus nézőszámmal

A Duna új showműsora, a Csináljuk a fesztivált! a várakozásoknak megfelelően, kiemelkedő nézettséggel debütált. A műsor legnézettebb időszakában 21 órától 463 ezer felett is járt a nézettsége és 827 ezer főt ért el az adás. A teljes időszakot nézve 381 ezren voltak kíváncsiak a zenei időutazásra és átlagosan 55 percig követték az adást a nézők. Ezzel a Csináljuk a fesztivált! első adása lett 2022 eddigi legnézettebb műsora a Dunán.

Forrás: Nielsen közönségmérés

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..