home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Kézművestábor gyerekeknek Tornyoson
(Tha)
2021.06.25.
LXXVI. évf. 25. szám
Kézművestábor gyerekeknek Tornyoson

A tornyosi Magda-Lak Tájházban július 5-én kezdődik a már hagyományossá vált nyári kézművestábor. A szervezők ezúttal csak a gyerekekre számítanak, akik régi kézművesmesterségeket tanulhatnak, illetve gyakorolhatnak.

A foglalkozásokat június 5-e és 9-e között rendezik meg. Az oktatók — a zentai Rozetta Kézműves Társaság tagjai és mások — reggel 9 órára várják az érdeklődőket, akik 14 óráig a többi közt szőhetnek, nemezelhetnek, korongozhatnak, batikolhatnak, csuhézhatnak, mézeskalácsot süthetnek.

A tábor célja a régi kézművesmesterségek éltetése és továbbadása. A helyszínen gazdag helytörténeti gyűjtemény is várja a látogatókat. Szabó Magda, a Magda-Lak Tájház működtetője és tulajdonosa elmondta, a 063/890-5135-ös telefonszámon jelentkezhetnek azok, akik szeretnének részt venni a tábor munkájában.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..