home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Kezdődhet a vakáció!
Kónya-Kovács Otília
2013.06.26.
LXVIII. évf. 26. szám
Kezdődhet a vakáció!

A helybeli Szervó Mihály Általános Iskola, a Hófehérke óvoda és a Muzslai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesület közös évzáró ünnepséget tartott Muzslyán.

A művelődési egyesület nagytermében — amely ezúttal is kicsinek bizonyult —bemutatkoztak a szavalók, népmese-, illetve prózamondók és a szólóénekesek, a II. 4 és a III. 5 osztály tanulói versekből, kisjelenetekből összeállított műsorral léptek színre, a harmadikosok pedig az Óz, a nagy varázsló című darabot adták elő. Fárbás Anasztázia modern tánccal szerepelt, és felléptek a mazsorett-táncosok is. A nagycsoportos óvodások néptánccal és modern tánccal szórakoztatták a közönséget. Az egyesület Harmatcsöpp óvodásain kívül fellépett még a Rozmaring és a Pöngető citerazenekar is.

Cserebere az utolsó tanítási napon

A muzslyai Szervó Mihály Általános Iskolában az utolsó tanítási napon csereberevásárt szerveztek, azzal a céllal, hogy a gyerekekben tudatosuljon, hogy nem a pénz a legfontosabb dolog a világon. Értékesíteni nem lehetett a tárgyakat, a diákok csak cserélhettek: könyvet, CD-t, játékot. A főleg alsós csereberélők elégedetten búcsúztak el az iskolától.

Búcsú az óvodától

A muzslyai Hófehérke óvoda nagycsoportosait a Mária neve templomban Tratnjek Stanko plébános úr áldotta meg, hogy a hamarosan megkezdődő tanulmányaik sikeresek legyenek.

A kiscsoportosok rózsaszirmokat szórtak búcsúzó társaik elé, akik énekelve tették meg az utat a templomig. A gyerekek erre az alkalomra Szarvák Cecília hitoktató segítségével összeállítást készítettek: közösen elmondták a Miatyánkot, valamint alkalmi versikék is elhangzottak. Az idén 39 gyerek búcsúzott az óvodától. 
 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..