home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Kezdő vállalkozók képzése
Panonreg
2017.09.15.
LXXII. évf. 37. szám
Kezdő vállalkozók képzése

A PANONREG Regionális Fejlesztési Ügynökség kétnapos tanfolyama

A PANONREG Regionális Fejlesztési Ügynökség a vállalkozásfejlesztések támogatásával kapcsolatos tevékenységei keretében kétnapos tanfolyamot szervez az alábbi témára:

Kezdő vállalkozók képzése

A képzést 2017. szeptember 19-én és 20-án (kedd és szerda) tartjuk 9:00 órai kezdettel

Helyszín: Topolya Község Fejlesztési Társulása, klubbterem, Fő utca 12., Topolya

A tanfolyam célja, hogy a potenciális vállalkozóknak alapfokú ismereteket nyújtsunk, amelyek szükségesek egy saját üzlet megindításához, ami nagyon hasznos lehet mindazoknak a vállalkozónak is, akik a karrierjük elején vannak (start-up).

A tanfolyamon résztvevők gyakorlatias tudást szerezhetnek a következő témakörökben:

  • A vállalkozói potenciál meghatározása,
  • Az üzleti ötletek körültekintő kiválasztása, meghatározása és kiértékelése,
  • Az ötletek üzleti tervvé alakítása,
  • Eladási készségek megszerzése illetve fejlesztése,
  • A saját vállalkozás formális megalapításához szükséges lépések.

A tanfolyam első napjának témája az üzleti ötlet kielemzése és piackutatás, a következő napon pedig gyakorlati példákon keresztül feldolgozzuk az üzleti terv szerkezetét és információkat nyújtunk a vállalat megnyitásával kapcsolatosan. Minden résztvevő számára biztosítunk egy munkafüzetet, amely a későbbiekben segítségére lehet üzleti ötletének kidolgozásában.

Az érdeklődők részvételi szándékukat jelezhetik az következő elérhetőségeken: bendre@stcable.rs , vagy a 063/376-916-os telefonszámon. A képzés magyar nyelven folyik és a tanfolyamon való részvétel teljes egészében díjmentes.

A képzés minden résztvevője elismervényt kap a tanfolyamon való részvételéről, amely egyike a szükséges dokumentumoknak az önfoglalkoztatási pályázaton való részvétel esetén, amelyet a Nemzeti Foglalkoztatási Hivatal vagy a Tartományi Gazdasági Titkárság ír ki, de előnyt jelent Szerbiai Fejlesztési Alap és Gazdasági Minisztérium által kiírt, kölcsönökre, vagy vissza nem térítendő eszközökre történő pályázáskor is. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..