home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Kevesebb bűncselekmény
(—)
2015.03.04.
LXX. évf. 9. szám
Kevesebb bűncselekmény

Pénteken Szabadkára látogatott Nebojša Stefanović belügyminiszter. A városháza dísztermében megtartott lakossági fórumon elsőként Maglai Jenő polgármester köszöntötte a vendégeket.

„Ritka alkalom, hogy a miniszter személyesen jelenik meg egy önkormányzat épületében, és nemcsak a városi elöljáróságokkal tárgyal, hanem meghallgatja a polgárokat is” — fogalmazott Maglai. Ilija Maravić, a városi képviselő-testület elnöke is szólt az egybegyűltekhez.

Stefanović miniszter elmondta, hogy tavaly a városban — 2013-hoz képest — 13 százalékkal kevesebb bűneset történt. Szerinte ez azt bizonyítja, hogy a rendőrség nagyon jól végzi a munkáját. Stefanović arról is beszámolt a megjelenteknek, hogy az elkövetkező időszakban szeretnék bővíteni a szabadkai rendőrállományt, hiszen jelenleg az utcákon nincs megfelelő számú rendőr.

Tekintse meg Szabó Attila felvételeit, amelyek a helyszínen készültek!

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..