home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Kétgólos, szentmihályi siker
Tóth Tibor
2021.03.23.
LXXVI. évf. 11. szám
Kétgólos, szentmihályi siker

A Nagybecskereki Körzeti Liga 20. fordulójában a szentmihályi MSK 2:0 arányban legyőzte a zsigmondfalvi Mladost együttesét. A hazaiak az első félidőben két helyzetet kihasználtak, és előbb Markov, majd Čurović talált a Mladost kapujába. Az MSK a következő összeállításban lépett pályára: Sekošan, Markov, Jakovljev (C), Govedar, Rúzsa, Rama (Isak D.), Pópity, Nikolić, Aslani, Čurović, Isak G. (Buka). Vezetőedző: Rúzsa Tibor.

Húsz mérkőzés után a táblázatot a kisoroszi Crvena zvezda vezeti 51 ponttal, az MSK 26 ponttal a 9. helyen áll. A szentmihályi csapat a hétvégén a tabella 7. helyén álló aleksandrovói Borac vendége lesz.

Fotók: MSK

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..