home 2024. április 30., Katalin napja
Online előfizetés
Két hét alatt tízmillió forint gyűlt össze a Jónak lenni jó! kampányban
MTVA
2022.11.03.
LXXVII. évf. 44. szám
Két hét alatt tízmillió forint gyűlt össze a Jónak lenni jó! kampányban

Pörög a számláló a közmédia Jónak lenni jó! kampányának idei kedvezményezettje, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének (MVGYOSZ) adományvonalán. Két hét alatt több mint húszezren csatlakoztak a határokon átívelő összefogáshoz, ezzel a támogatások összege átlépte a tízmillió forintot. Az érdekvédelmi szervezet missziója, hogy támogassa a vak és gyengénlátó emberek önálló életvitelét és esélyegyenlőségét, ehhez nyújt segítséget Magyarország legnagyobb médiavállalata.

A közmédia karitatív médiakampánya ebben az évben a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségét támogatja. A bejelentés óta a több mint húszezer támogatónak köszönhetően már tízmillió forint gyűlt össze a szervezet számláján. Az adományvonalra naponta több mint ezer hívás és üzenet érkezik, illetve a határon túlról érkező felajánlásokkal idén is megmutatkozik a Jónak lenni jó! akcióban a kárpát-medencei magyarság együttes összefogása.

Az MVGYOSZ tevékenységét több módon lehet segíteni, 500 forinttal a 13600-as telefonszám hívásával és a 96-os azonosító megadásával, illetve SMS-ben a 96-os szám elküldésével a 13600-as telefonszámra. Az adományok minden esetben a kedvezményezett szervezet számlaszámán jelennek meg, a közmédia pedig követi az adományok útját, hogy hitelesen közvetítsen az akció által elért eredményéről.

Emellett a közmédia karitatív kampánya ezúttal is különleges tárgyak eladásával segíti a szervezet munkáját. Az ismert emberek által felkínált relikviák többségét a Jónak lenni jó! honlapján lehet megvásárolni, néhány különleges tárgyat pedig a közmédia december 18-i egész napos műsorfolyama során bocsátanak árverésre. A jótékonysági akcióhoz a jonaklennijo@mtva.hu e-mail címre várják a felajánlásokat, a kampány alakulásáról a mediaklikk.hu/jonaklennijo oldalon lehet tájékozódni.

Kapcsolódó cikkek
Média
Adományokkal több láttássérült ember juthat segítő kutyához
MTVA
2022.10.31.
LXXVII. évf. 43. szám
Idén a közmédia nagyszabású adománygyűjtő akciója, a Jónak lenni jó! a vak és gyengénlátó emberek önálló…
Bővebben
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..