home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Két emlékkoncertet tart Vajdaságban Mága Zoltán
2023.11.23.
LXXVIII. évf. 47. szám
Két emlékkoncertet tart Vajdaságban Mága Zoltán

Engedjék meg, hogy egy számomra nagyon különleges eseményre hívjam fel a figyelmüket! Meghívásomra Mága Zoltán hegedűművész hamarosan Vajdaságba érkezik és az adventi időszakban két emlékkoncertet ad nemrég elhunyt Édesapám, Pásztor István emlékére – adta hírül Facebook-bejegyzésében dr. Pásztor Bálint, a VMSZ megbízott elnöke.  

Az első koncert az adai Szentháromság római katolikus templomban lesz december 3-án 19.00 órakor, a második a topolyai Sarlós Boldogasszony római katolikus templomban december 7-én, szintén 19.00 órakor. A hangversenyek ingyenesen látogathatók, de templomaink korlátozott befogadóképessége miatt a részvétel regisztrációhoz kötött.

Mága Zoltán koncertjeire a Vajdasági Magyar Szövetség központi irodájában lehet regisztrálni a (024) 553-801 telefonszámon – olvasható a bejegyzéshez tartozó kommentben.

Forrás: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..