home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Készülnek a tanszercsomagok
2023.08.04.
LXXVIII. évf. 31. szám
Készülnek a tanszercsomagok

Magyarország Kormányának támogatásával, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága és a Bethlen Gábor Alap közreműködésével készülnek a Magyar Nemzeti Tanács beiskolázási tanszercsomagjai, amelyet minden, a Vajdaságban magyar osztályba iratkozó első osztályos gyermek megkap egy iskolatáskával együtt – tette közzé az MNT a hivatalos Facebook-oldalán.

A tanszercsomagot és az iskolatáskát augusztus 28-a és szeptember 1-je között minden kisdiáknak eljuttatják a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében.

A beiskolázási tanszercsomag a következő taneszközöket és felszerelést tartalmazza: egy gazdagon felszerelt tolltartót, betűkirakót, vonalzókészletet, vízfestéket, ollót, gyurmát, kollázs papírt, zsírkrétát, ragasztót, temperát, ecseteket, rajzblokkot, filctollat, abakuszt, több fajta kis formátumú füzetet, tornazsákot, ugrókötelet, víztároló tasakot.

Emellett minden magyar elsős kisdiák megkapja Varga Katalin Gőgös Gúnár Gedeon című, az olvasni tanulás segítésére íródott mesekönyvét, a Mézeskalács című gyermeklap legfrissebb számát és Vukelity Csilla Betűtanoda című két kiadványát.

Sikeres iskolakezdést kíván mindenkinek a Magyar Nemzeti Tanács!


A fotó és a szöveg forrása: MNT Facebook-oldal (a kép illusztráció)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..