home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Keressük a legnépszerűbb tablót!
Hét Nap
2022.04.19.
LXXVII. évf. 15. szám
Keressük a legnépszerűbb tablót!

Május a tablók hónapja (is). Ilyenkor jelennek meg az általános és a középiskolák végzőseinek tablói a települések kirakataiban. A tavalyi évben nagy népszerűségnek örvendő lájkvadász játékot az idén is megrendezzük Facebook-oldalunkon. Legyen az idén is a tablóké a főszerep az iskolai év végén!

Ha részt szeretnének venni ebben az akcióban, akkor arra kérjük az iskolákat, osztályokat, igazgatókat, osztályfőnököket vagy tanárokat, hogy juttassák el a végzőseik tablóit elektronikus formában a következő címre: hetnaptablo@gmail.com

A beküldési határidő 2022. június 15-e.

Azokat a tablófotókat, amelyek a megadott dátumig érkeznek, egyszerre rakjuk fel a Facebook-oldalunkra, és máris indulhat a lájkolás, mely június 30-a éjfélig tart. 

MEGJEGYZÉS: NEM EGYÉNI FOTÓKAT (ARCKÉPEKET) VÁRUNK, HANEM AZ OSZTÁLYOK, ISKOLÁK TABLÓIT.

Természetesen a később érkező fotókat is elfogadjuk és közzétesszük, de azoknál rövidül a lájkolás ideje.

A legnépszerűbb tablókat (3 általános iskolás és 3 középiskolás tabló, mely a legtöbb lájkot kapta) júniustól hétről hétre megjelentetjük a Hét Nap hátoldalán.

Kérjük, hogy a fotóval együtt mellékeljék a tablóra vonatkozó adatokat — helység, iskola, tagozat, osztály, a tablón szereplők neve —, valamint a kapcsolattartó nevét, telefonszámát és e-mail-címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..