home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Kedvencem
2012.07.04.
LXVII. évf. 27. szám

Kutya a kedvenc állatom. A neve Pokróc. Hároméves koromban találtuk az utcán. Barnásfekete színű. Ételmaradékkal táplálkozik. A szomszéd néni eteti. Szeret velem versenyezni. (Miskolci Helga)A kedvenc állatom egy hal. A neve Kalózka. Anyukámtól kaptam. Aranyszínű. Halétellel táplálkozik. A kedvenc s...

Kutya a kedvenc állatom. A neve Pokróc. Hároméves koromban találtuk az utcán. Barnásfekete színű. Ételmaradékkal táplálkozik. A szomszéd néni eteti. Szeret velem versenyezni.
(Miskolci Helga)
A kedvenc állatom egy hal. A neve Kalózka. Anyukámtól kaptam. Aranyszínű. Halétellel táplálkozik. A kedvenc szórakozása az alvás. Az anyukám gondozza. (Spasić Nikola)
Az én kedvenc állatom egy nyuszi. A neve Tapsi. Apucitól kaptam húsvétra. A bundája szürke. Hosszú füle van. A kedvenc étele a száraz kenyér, de megeszi a répát, káposztát és különféle magvakat. Szereti, ha vakargatom a füle tövét. Adok neki inni és enni. Azért szeretem, mert aranyos.
(Fehér Noémi)
A kedvenc állatom a kutya. Az enyémnek a neve Dzsoni. A mamámtól kaptam. Barnásfekete a szőre. A macskakaját is szívesen megeszi. A kedvenc szórakozása az alvás. Én etetem és itatom. Azért szeretem, mert ad nekem pacsit.
(Nagy Nikoletta)
Egy kutya a kedvenc állatom. A neve Mackó. A menhelyről hoztuk. Lógó füle van, barna, fekete színű. Kutyakajával etetem, de mindent megeszik. A labdázás a kedvenc szórakozása. Tanítom és etetem. Szeretem, mert szeleburdi és nagyon játékos. (Ökrös Kyra)
Az én kedvenc állatom egy macska. A neve Máza. A tatámtól kaptam. Sárga a szőre, a szeme pedig zöld. Tejjel táplálkozik. Szereti, amikor cirógatom a hasát. Az anyukám gondoskodik róla.
(Kovács Szuzana)
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..